בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

תערובת להכנת עוגות

ללא גלוטן ללא תוספת סוכר ללא חומר משמר מתאים לטבעונים

משקל: 250 גרם

 

הוראות שימוש: לחמם תנור ל- 170 מעלות. לקערת מיקסר להוסיף 4 ביצים גדולות (L), 2 כפיות סוכר, 1/2 כוס מים או מיץ (120 מ"ל), 1/2 כוס שמן (120 מ"ל). לערבב באמצעות מקצפה במהירות גבוהה לכ- 3 דקות. להוסיף את תוכן השקית ולהמשיך לערבל לעוד כדקה גם כן במהירות גבוהה. למזוג ל-2 תבניות אינגליש קייק ולאפות ב- 170 מעלות לכ- 45 עד 50 דקות.

 

ניתן להוסיף לבלילה גם תוספות כגון אגוזים, שוקוציפס, קפה, קקאו ועוד.

 

אחסון: לשמור במקום קריר מוצל ויבש.

 

כשרות: כשר פרווה (ברכתו שהכל נהייה בדברו)

רבנות מקומית כפר פינס- מנשה (הרב שטרן), כשרות הרב לנדא

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים