בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

מתכון לעוגת פירות יבשים לט"ו בשבט

מצרכים:

  • 4 ביצים (M-L)
  • 1/2 כוס מים/חלב/מיץ תפוזים (120 מ"ל/ גרם)
  • 3/4 כוס שמן (160 גרם/ 180 מ"ל)
  • 1 שקית תערובות להכנת עוגות בראל (500 גרם)
  • 200 גרם מיקס פירות יבשים

הוראות הכנה ל-2 עוגות אינגליש קייק או עוגה עגולה גודל 26:

 

1. לתוך קערת מיקסר עם וו הקצפה מוסיפים את הביצים ומקציפים במשך כ-2 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

2. מוסיפים את השמן והמים (או חלב או מיץ תפוזים), וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד להטמעת הנוזלים.

3. מוסיפים את תוכן שקית התערובת ומקציפים במשך דקה נוספת במהירות גבוהה (יש להתחיל במהירות איטית בכדי שהאבקה לא תתפזר).

4. כאשר התערובת אחידה, מחלקים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק או לתבנית עגולה משומנת- ומפזרים את הפירות היבשים מעל (בזמן האפייה הם ירדו לתוך בלילת העוגה).

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות צלזיוס למשך 40-50 דקות. העוגה מוכנה כשנועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים