בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגיות פרחים עם ריבה

חומרי גלם

  • 150 גרם חמאה מרוככת (אך לא נמסה לחלוטין)
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 200 גרם תערובת עוגיות בראל
  • 1 חלבון
  • 1 כף מים או חלב

 

 

אופן ההכנה:

 

מחמים תנור ל- 175 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה .
מוסיפים את החלבון וכף המים, ובהדרגה את תערובת העוגיות . מערבבים במהירות איטית –
בינונית עד לאיחוד כל החומרים וקבל מרקם אחיד ודביק.


מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר משונן.
מזלפים פרחים בגודל של כ- 3 ס"מ במרווחים זה מזה.
במרכז כל פרח עושים גומה בעזרת האצבע (רצוי לטבול את האצבע במים על מנת ליצור בקלות את
הגומה), וממלאים את הגומה בריבה לבחירה.

 

אופים במשך 8-10 דקות עד שהעוגיות זהובות.
** למי שאין שק זילוף ניתן לעשות כדור קטן, לשטח קלות עם היד ולעשות גומה כמו במתכון.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים