בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

קרפ שוקולד

מצרכים

 

  • 1 ביצה
  • 3 כפות קקאו (18 גרם)
  • 4 כפות סוכר (24 גרם)
  • 1/2 כוס שמן (55 גרם)
  • 3/4 + 1 כוס מים (ניתן לשים במקום חלק מהכמות חלב) 420 גרם
  • 1 חבילת תערובת לפנקייק בר-אל (400 גרם)

בשביל להכין חצי כמות (למי שיש משקל בבית):
לשקול חצי מהכמויות וחצי מהביצה שהיא 55-60 גרם

אופן ההכנה

 

1. בקערה שמים את כל הנוזלים ומערבבים היטב עם כלי מקציף.

2. מוסיפים את תערובת הפנקייק (כל הקופסא או 200 גרם אם עושים חצי כמות) ומערבבים לאיחוד. התערובת צריכה להיות נוזלית על מנת שהקרפ יצא דק, אם היא מעט סמיכה, ניתן להוסיף עוד קצת מים.

3. מניחים לתערובת לנוח במקרר לכ-10 דקות

4. מחממים מחבת עם מעט חמאה/שמן

5. בעזרת מצקת שופכים מעט מהתערובת ומטלטלים את המחבת עד שהתערובת מכסה את המחבת ומשאירים לדקה-שתיים עד שיש בועות והשוליים התייבשו מעט

6. הופכים לעוד דקה ומוציאים.

7. מוסיפים כל ממרח/רוטב שרוצים ואוכלים בכיף.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים