בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

פיצה

מצרכים

 

  • 50 גרם סוכר (כ-1/4 כוס)
  • 1 כפית מלח (10 גרם)
  • 3 כפיות שמרים יבשים (15 גרם)
  • 1 ורבע כוסות מים פושרים (300 גרם/מ"ל)
  • 3 כפות גדושות שמן (40 גרם/ 45 מ"ל)
  • 1 שקית קמח בר אל, 500 גרם
  • רוטב לפיצה
  • גבינה צהובה מגוררת

 לטבעוניים: ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינה טבעונית.

אופן ההכנה

 

1. בקערת מיקסר יש לערבב את כל הרכיבים היבשים (סוכר, מלח, שמרים, קמח בר אל) באמצעות גיטרה (אביזר K) למספר שניות.

2. להוסיף את המים והשמן ולערבב במהירות בינונית עד גבוהה לכ-5 דקות.

3. לעטוף בניילון ולתת לבצק לנוח במקרר כשעה.

4. לחלק לכדורים, לקמח משטח עבודה בקורנפלור ולהתחיל לרדד עם מערוך לבצק דק בעובי של פחות מ-1 ס"מ.

5. לכסות במגבת ולהתפיח כ-30 דקות

6. להוסיף רוטב, גבינה ותוספות.

7. לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-20 דקות עד הזהבת השוליים והגבינה.

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים