בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגת שמרים שוקולד

באדיבותה של יעל בר גיפס

 

מצרכים

  • 1 ק"ג קמח בר-אל רב תכליתי
  • 2 כוסות סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה מאוד
  • 3 ביצים
  • 1 שקית שמרית
  • 2 כוסות מים

 מילוי

  • שוקולד השחר או כל מילוי אחר שמתחשק..

זיגוג

  • סירופ סוכר (1 כוס סוכר + 1 כוס מים + 1 כף מיץ לימון  מבושלים עד רתיחה.

 

 

 

אופן ההכנה

 

1. בקערה, לשים הכל היטב לבצק רך ומעט דביק ונותנים לו לתפוח עד הכפלת הנפח (כשעה)

2. לשים שוב להוצאת האוויר ומשאירים להתפחה שנייה

3. מחלקים ל-5 כדורים. כל כדור מרדדים למלבן, מורחים את השוקולד, מגלגלים לרולדה וחותכים כל רולדה ל-2 ומניחים בתבנית עם הצד החתוך למעלה.

4. מניחים להתפחה אחרונה של כחצי שעה

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות לכחצי שעה עד שמזהיב.

6.מורחים בעזרת מברשת את הסירופ סוכר

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים