בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגת שוקולד בציפוי גנאש

ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מס 26.

 

מצרכים

 

  • 4 ביצים גדולות (M או L)
  • 2 כפיות סוכר (15 גרם)
  • 1/2 כוס מים (120 גרם/ מ"ל)
  • 1/2 כוס שמן (110 גרם/ 120 מ"ל)
  • 4 כפיות קקאו מעורבבות בתוך 1/4 כוס מים (60 גרם/מ"ל)
  • 1 שקית תערובת עוגות בר אל, 500 גרם

 לגנאש שוקולד

 

  • 125 גרם שמנת מתוקה (חצי מיכל).
  • 125 גרם שוקולד מריר/חלב.

 

אופן ההכנה

 

עוגה

1. לקערת מיקסר יש להוסיף את כל המרכיבים למעט התערובת ולהקציף באמצעות מקצפה במהירות גבוהה לכ-4 דקות.

2. לאחר שמתקבל נוזל מוקצף, יש להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף את תוכן השקית ואת תערובת הקקאו והמים. יש לחזור ולהקציף במהירות גבוהה לכ-4 דקות נוספות.

3. לצקת את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מס. 26

4. לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 45-50 דקות.

 

ציפוי גנאש

1. לחמם את השמנת בסיר. להוריד מהאש שניה לפני שהשמנת רותחת.

2. להוסיף את השוקולד. להמתין דקה. לערבב עד שהמסה מתאחדת ונוצר קרם מבריק ואחיד.

3. לצקת את הגנאש על העוגה בעודה חמה.

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים