בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגת שוקולד בלי ביצים

 

מצרכים

  • 2 וחצי כוסות "קמח בר-אל" רב תכליתי (420 גרם)
  • 2 ורבע כוסות סוכר (450 גרם)
  • 3/4 כוס קקאו (105 גרם)
  • 1 כפית סודה לשתיה (6 גרם)
  • 1/2 כפית מלח (3 גרם)
  • 1 כוס שמן (200 גרם)
  • 2 גביעים שמנת חמוצה (400 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ורבע כוסות מים מוגזים -סודה (300 מ"ל)

לזיגוג/ציפוי

  • גנאש שוקולד - 200 גרם שמנת + 200 גרם שוקולד מריר

 

אופן ההכנה

 

1. שמים בקערה את הקמח בר-אל ובעזרת מטרפה מערבבים קלות על מנת ליצור את פעולת הניפוי.

2. מוסיפים את הסוכר, הקקאו, אבקת הסודה והמלח ומערבבים

3. מוסיפים את השמן, שמנת חמוצה, תמצית וניל ומי סודה ומערבבים היטב לקבלת תערובה אחידה.

4. מוזגים לתבנית עגולה 26 קוטר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 למשך 50-55 דקות עד שגפרור שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

5. מצננים ומוזגים מעל את גנאש השוקולד עד לכיסוי מלא.

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים