בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגת קינמון

ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מס 2.

 

מצרכים

  • 4 ביצים גדולות (M או L)
  • 2 כפיות סוכר (15 גרם)
  • 1/2 כוס מים(120 גרם/ מ"ל)
  • 1/2 כוס שמן (110 גרם/ 120 מ"ל)
  • 1 שקית תערובת עוגות בר אל, 500 גרם

ציפוי

  • 1 כף קינמון ו-2 כפות סוכר חום או לבן

 

אופן ההכנה

 

1. לקערת מיקסר יש להוסיף את כל המרכיבים למעט התערובת ולהקציף באמצעות מקצפה במהירות גבוהה לכ-4 דקות.

2. לאחר שמתקבל נוזל מוקצף, יש להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף את תוכן השקית. יש לחזור ולהקציף במהירות גבוהה לכ-4 דקות נוספות.

3. לצקת את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מס. 26

4. לפזר את תערובת הקינמון והסוכר על העוגה ובעזרת מזלג לערבב קלות על מנת להטמיע חלק ממנה בעוגה.

5.לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 45-50 דקות.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים