בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגת מיץ

מצרכים

 

  • 4 ביצים גדולות (M או L)
  • 2 כפיות סוכר (15 גרם)
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים (120 גרם/ מ"ל)
  • 1/2 כוס שמן (110 גרם/ 120 מ"ל)
  • מעט קליפה מגוררת של תפוז - לא חובה
  • 1 שקית תערובת עוגות בר אל, 500 גרם

 

לזיגוג/ציפוי

 

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

 

עוגה

1. לקערת מיקסר יש להוסיף את כל המרכיבים למעט התערובת ולהקציף באמצעות מקצפה במהירות גבוהה לכ-4 דקות.

2. לאחר שמתקבל נוזל מוקצף, יש להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף את תוכן השקית. יש לחזור ולהקציף במהירות גבוהה לכ-4 דקות נוספות.

3. לצקת את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מס. 26

4. לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 45-50 דקות.

 

ציפוי

 לאחר שהעוגה מתקררת, מפזרים אבקת סוכר.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים