בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגת דבש עם תפוחים

עוגה עגולה בקוטר 24 או 2 אינגליש קייק

 מצרכים:

  • 1/2 כוס סוכר לבן (60 גרם)
  • 1/2 כוס סוכר חום (60 גרם)
  • 2/3 כוס דבש (210 גרם)
  • 1/2 כוס שמן צמחי (קנולה/ סויה/ חמניות) (120 מ"ל / 100 גרם)
  • 1/2 כוס תה (מים רותחים עם תיון) (120 מ"ל)
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות קמח בראל רב תכליתי ללא גלוטן (280 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית קינמון
  • 2 תפוחים ירוקים מקולפים חתוכים
  • ** ניתן להוסיף חצי כוס אגוזים

 

הוראות ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 165 מעלות.

  2. יש לחלוט את התיון עם המים הרותחים ולקרר מעט.

  3. בקערה גדולה טורפים את ה: סוכר הלבן והחום, דבש, שמן, תה וביצים עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. מוסיפים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה וקינמון.

  5. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

**במידה ורוצים להוסיף אגוזים ניתן להוסיפם בשלב זה.

  1. מעבירים לתבנית משומנת עם נייר אפייה.

  2. מעל הבלילה מסדרים את התפוחים החתוכים והקלופים.

** ניתן להוסיף את התפוחים לתוך הבלילה של העוגה לאחר הוספת הקמח.

  1. אופים למשך 50-60 דקות , העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם והוא יוצא יבש.

  2. אחר שהעוגה יוצאת מהתנור והיא חמה ניתן למרוח 2 כפות דבש לקבלת ברק.

מומלץ לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים