בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגת בסיס עם תוספות

ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מס 2.

 

מצרכים

  • 4 ביצים גדולות (M או L)
  • 2 כפיות סוכר (15 גרם)
  • 1/2 כוס מים(120 גרם/ מ"ל)
  • 1/2 כוס שמן (110 גרם/ 120 מ"ל)
  • 1 שקית תערובת עוגות בר אל, 500 גרם

תוספות לבחירתך

  • 1 כוס אגוזי מלך/פקאן שבורים גס (200 גרם ) 
  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 כוס פירות יבשים
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

1. לקערת מיקסר יש להוסיף את כל המרכיבים למעט התערובת ולהקציף באמצעות מקצפה במהירות גבוהה לכ-4 דקות.

2. לאחר שמתקבל נוזל מוקצף, יש להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף את תוכן השקית ואת התוספת הרצויה (אגוזים, פרג, שוקולד צ'יפס, פירות). יש לחזור ולהקציף במהירות גבוהה לכ-4 דקות נוספות.

3. לצקת את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מס. 26

4. לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 45-50 דקות.

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים