בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגיות

חומרי גלם

  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר (200 גרם)
  • 1 כף מים (15 גרם)
  • 2 ביצים (M-L)
  • 1 שקית תערובות להכנת עוגיות (400 גרם)
  • ** כל תוספת לעוגיות שתרצו

 

אופן ההכנה

 

1. בקערת מיקסר, לערבב באמצעות וו הגיטרה של המיקסר  200 גרם חמאה או מרגרינה עם 1 כוס סוכר (200 גרם) עד לקבלת קציפה אחידה.
2. להוסיף 1 כף מים ו – 2 ביצים גדולות ולהטמיע בקציפה במהירות נמוכה עד בינונית.
3. להוסיף את תוכן השקית ולערבב במהירות בינונית לכ- 2 דקות.
4. להוסיף תוספות במידה ורוצים ( שוקוצ'יפס, אגוזים, פרג, קקאו, קינמון, קפה ועוד ) ולערבב קלות רק עד לפיזור.
5. לקרוץ עוגיות ולאפות על נייר אפייה בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות לכ- 15-20 דקות.

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים