בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

עוגיות מלוחות

מצרכים

 

  • 500 גרם קמח בר-אל, רב תכליתי ללא גלוטן
  • 200 גרם חמאה/מרגרינה בטמפרטורת החדר
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה

 

1. שמים בקערה את הקמח בר אל ובעזרת מטרפה מערבבים קלות על מנת לנפות את הקמח.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד המים ומתחילים ללוש. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.

3. יוצרים רצועת בצק ומחברים בקצה ליצירת עיגול.

4. מברישים מעל בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-25-30 דקות.

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים