בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

מאפינס קפה ושוקולד צ'יפס

בתבנית מאפינס או מנג'טים.
 

מצרכים

  • 4 ביצים 
  • 4 כפות סוכר (50 גרם)
  • 1/2 כוס מים (120 גרם/ מ"ל)
  • 1/2 כוס שמן (110 גרם/ 120 מ"ל)
  • כף וחצי קפה נמס או קפה מגורען  במעט מים רותחים.
  • כוס שוקולד צ'יפס או טבלת שוקולד חתוכה לחתיכות גסות
  • 1 שקית תערובת עוגות בר-אל, 500 גרם

אופן ההכנה

 

1. לקערת מיקסר יש להוסיף את הביצים, להקציף במהירות בינונית ולהוסיף בהדרגה את הסוכר. להוסיף את המים, השמן ולהקציף באמצעות מקצפה במהירות גבוהה לכ-4 דקות.

2. לאחר שמתקבל נוזל מוקצף, יש להפסיק את פעולת המיקסר, להוסיף את תוכן השקית ואת תמיסת הקפה. יש לחזור ולהקציף במהירות גבוהה לכ-4 דקות נוספות.

3. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב קלות רק עד להטמעה.

4. לצקת את הבלילה לתבנית מאפינס

5. לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-10-15 דקות

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים