בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

מאפינס בננה שוקולד צ'יפס

באדיבות רותי דרוקר "דבש וקינמון" בית מאפה כפרי שדמה.

 

מצרכים

  • ¼ 1 כוס סוכר (250 גרם)
  • ½ 1 כוס קמח בר-אל רב תכליתי (210 גרם)
  • 2 כפות קמח טף
  • 2 כפות קמח קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 בננות בשלות מעוכות במזלג
  • 2 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

 

1. בקערה, מערבבים את כל החומרים הרטובים

2. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-15 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים