בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

לחם

מצרכים

  • 1.5 כוסות מים חמימים (360 גרם/מ"ל)
  • 2 ביצים גדולות (M או L)
  • 3/4 כוס שמן (160 גרם/ 180 מ"ל)
  • 1 כפית מלח (כ-10 גרם)
  • 4 כפיות שמרים יבשים (כ-20 גרם)
  • 2 כפיות סוכר (כ-15 גרם) -לא חובה
  • 1 שקית קמח בר אל, 500 גרם

 הערות

  • מומלץ לנפות את הקמח לפני השימוש
  • מתאים לאפייה באופה לחם אך מומלץ לערבב את הבצק במיקסר לפני הכנסתו לאופה הלחם.
  • טבעוניים יכולים להמיר את הביצים ב-1/2 כוס מים (120 גרם/מ"ל)

אופן ההכנה

 

1. לערבב במיקסר את כל החומרים היבשים (מלח, שמרים, סוכר, קמח בר אל) באמצעות וו גיטרה (אביזר K) למספר שניות.

2. להוסיף את כל הנוזלים ולערבב במהירות גבוהה למשך כ-5 דקות.

3. לצקת את הבלילה ל-2 תבניות לאפיית לחם או ל-3 תבניות אינגליש קייק.

4. להתפיח את הלחם באיזור חמים ולח עד להכפלת הנפח (כשעה).

* טיפ: ניתן להכניס את התבניות לתוך שקית גופייה ולקשור את הקצוות לקבלת אווירה חמימה ולחה

5. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-55 דקות.

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים