בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

לביבות תפוחי אדמה

מצרכים

 

  • כחצי קילו תפוחי אדמה ובטטות מגורדים (לפי היחס הרצוי)
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
  • 3-4 כפות קמח בר-אל רב תכליתי
  • שמן לטיגון

 

אופן ההכנה

1. קולפים את תפוחי האדמה והבטטה וסוחטים אותם.

2. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

3. מוסיפים את הביצה והקמח ומערבבים טוב עד לקבלת תערובת אחידה יחסית.

4. יוצרים כדורים שטוחים ומטגנים במחבת עם שמן חם.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים