בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

כובאנה

באדיבותה של אורלי חן.

 

מצרכים

  • 1 וחצי כוסות מים פושרים
  • 2 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס שמן (150 גרם / 180 מ"ל)
  • 1 כפית מלח (10 גרם)
  • 3 כפות שמרים יבשים (30 גרם)
  • 4 כפיות סוכר (24 גרם)
  • 1  שקית "קמח בר אל" תערובת רב תכליתית (500 ג')

אופן ההכנה

 

1. מכניסים את החומרים היבשים ומוסיפים את הרטובים ולאט לאט יוצרים בצק

2. מכסים במגבת ומניחים להתפחה של כחצי שעה

3. משמנים סיר ג'חנון/כובאנה (לא גדול) מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ומניחים בסיר

4. מכסים המגבת ומניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה

5.להכניס לתנור שחומם מראש ל-100 מעלות למשך הלילה.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים