בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

חטיפי גרנולה

באדיבותה של טלי אמתי, מנהלת פורום צליאק באתר תפוז

 

מצרכים
  • 2 כוסות קורנפלקס נטול גלוטן לא מומתק
  • ½  כוס סוכר חום
  • 1/3  כוס קמח בראל רב תכליתי
  • ½  כפית מלח
  •  1 כוס אגוזים שבורים גס
  •  ¾  כוס שוקולד צ'יפס/צימוקים
  • 1/3  כוס טחינה
  • ¼  כוס סילאן/דבש
  •  70 גרם חמאה מומסת או ¼ כוס שמן
  •  1 כף מים

 תבנית 20X20 או 20X30 מרופדת בנייר אפייה.

אופן ההכנה

 

1. מערבבים את כל החומרים הרטובים היטב (טחינה, סילאן/דבש, חמאה/שמן, מים)

2. מערבבים בקערה נוספת את כל החומרים היבשים (קורנפלקס, סוכר, קמח בראל, מלח, אגוזים, שוקולד/צימוקים)

3. שופכים את קערת החומרים הרטובים לתוך קערת היבשים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית המרופדת ומהדקים היטב.

4. אופים 25-30 דקות עד שמשחים היטב. לאחר קירור מוחלט, חותכים בעדינות לקוביות בסכין משוננת

לאחסן בכלי אטום

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים