בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

וופל בלגי

מצרכים

 

  • 1 ביצה
  • 1 כוס מים חלב או מים (240 גרם/מ"ל)
  • 1/2 כוס שמן (110 גרם/120 מ"ל)
  • 1 שקית תערובת פנקייק בר-אל (400 גרם)

לזיגוג/ציפוי

 

מייפל, שוקולד, תותים, שוקולד ציפס

אופן ההכנה

 

1. מוסיפים את כל הנוזלים לקערה ומערבבים קלות

2. מוסיפים את תוכן השקית ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה

3. נותנים לבלילה לשבת כ-10 דקות

4. מתיזים שמן צמחי על רשת הוופלים של המוכנה

5. שופכים מהבלילה אל מכונת הוופלים כמעט עד לסוף רשת הוופל

6. המשך פעולה לפי הוראות המכשיר

7. מוציאים מהמכשיר את הוופל ומפזרים מעל שוקולד/מייפל...

 

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים