בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 
מוצרים
פתיחת תפריט
מוצרים

מתכון לאוזני המן ללא גלוטן (20 אוזני המן גדולות)

חומרים:

  • 200 גרם חמאה קרה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 280 גרם תערובת להכנת עוגיות בראל (2 כוסות)
  • 30 גרם שקדים טחונים (3 כפות)
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה L
  • מילוי: ממרח תמרים/ פרג/ שוקולד

אופן ההכנה:

 

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם האבקת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה .

2. מוסיפים את התערובת להכנת עוגיות, מלח ואבקת השקדים וממשיכים לערבל באטיות עד לקבלת תערובת פירורית.

3.מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.

4. במידה והתערובת רטובה ודביקה מאוד יש להוסיף 1-2 כפות מהתערובת עוגיות.
5. חשוב- לא לערבב יתר על המידה, על מנת לא לפגוע בפריכות.
6. מוציאים את התערובת מהקערה ומשטחים לדיסקית- עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעה.

7. מחממים תנור ל-175 מעלות.

8. מרדדים את הבצק על משטח מקומח בתערובת העוגיות לעובי של כ-3 מ"מ.
9. קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות.
10. ממלאים במלית שאוהבים- ממרח תמרים/ פרג/ שוקולד וסוגרים 3 פינות לצורת אוזן המן.
11. מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-15 דקות עד הזהבה.

12. מקררים ושומרים בכלי אטום.

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 077-9972628 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים