|

לחמים ללא גלוטן

למרות שהלחם מבוסס על קמח אורז חום, הכיכר מכילה גם כמה זרעים למרקם והזנה, ביניהם חמניות, דלעת, שומשום, פרג, צ'יה וזרעי פשתן. למעשה אני מאוד אוהב את הלחם עם הזרעים כי זה לחם לבן (תוכלו לראות בתמונה), אבל הוא עשוי מהמון זרעים קלויים פריכים.

אני חושב שכריך תרנגול הודו גדול ושמן עשוי עם Little Northerm Bakehouse קלויים קלות נשמע כמו הגשמת חלום ללא גלוטן. כריכים בסגנון מעדניות, כריכים עם גבינה בגריל, פרנץ' טוסט ללא גלוטן… הכל.

צירפתי גם הוראות כיצד להכין את הלחם הזה ללא גלוטן במכונת לחם למי שמעדיף להשתמש במכונת לחם בהכנת לחמים ללא גלוטן
לחם השמרים הזה כל כך רך, בעל מרקם מדהים, מתקפל ומתכווץ וקל לחתוך אותו. לחם החטיפים הזה מתחיל עם חבילת שמרים שגורמת לו לתפוח וליצור כיסי אוויר.

הלחם היציב הזה רך וטעים ואין צורך בקירור, אבל רבים מעדיפים לצלות אותו. הוא לא מתפורר בכלל, ואפשר פשוט לנגוס ולהכין כריך בלי לטוסט אותו.

אתה יכול למצוא אותו ב- Smiths Bakery יחד עם העטיפות
הסקונס, הלחמים והכריכים שלהם (כולנו אוהבים אותם). גב' יואיט היא חברה מקומית ביוטה וניסיתי אותה לראשונה לפני כמה שנים במחסן שלה, אבל היא צברה פופולריות במהירות וכעת ניתן למצוא אותה בכל משרדי מועדון UT Sams; חפשו את השקית הכחולה והצהובה שכל שאר הלחם נמכר בה.

מלבד היותו רך ועשוי היטב, הוא מזכיר לי את פרוסות לחם השיפון של ארנולד מנעוריי. בנוסף, זהו אחד המותגים הפשוטים ביותר למצוא בחנות המכולת המקומית שלך. הוא קריספי מבחוץ, רך מבפנים, אוורירי, ארומטי ורב-תכליתי להפליא.

כשזה מגיע להכנת לחם בבית, אנחנו משתמשים בסגנון השלכה, מיזוג, הרמה ואפייה (המכונה גם מכונת לחם עושה את זה מאוד קל ואני יכול פשוט להגדיר אותו ולשכוח מזה.

למרות שאופים משתמשים בחיטה בהרבה לחמי מחמצת
אפשר למצוא או לאפות גם לחם מחמצת העשוי מקמח שיפון או ללא גלוטן.קמח לחם ללא גלוטן יכול להיות דוחן, אורז, זרעי צ'יה, תפוחי אדמה, שקדים, כוסמת, קינואה, תירס או מזונות אחרים שהם יקרים יותר מחיטה. יש הרבה חלופות לחם ללא חיטה לבחירה, כך שבעלי דיאטה דלת חיטה או חיטה יוכלו ליהנות מהכריכים, העטיפות, הטוסטים והפיצות האהובים עליהם. — — למעשה, יהיו למעלה מ-15 מתכוני לחמים שונים, מכיכרות תוצרת בית (כמו המתכון הזה) ועד בצקים מחוזקים כמו לחמניות קינמון וסבתא. הלחם יהיה חום זהוב ובעל טמפרטורה פנימית של 205-210oF. מכסים את הכיכר עם נייר אלומיניום באמצע הבישול כדי שלא ישחיר מדי

קוצצים את כל הלחם ומאחסנים טיינר בטמפרטורת החדר עד 4 ימים או במקפיא עד חודש
עוטפים את הכיכר בניילון נצמד, ואז עוטפים בנייר כסף או נייר פרגמנט. כשהלחם התקרר לגמרי, אחסנו את שאריות הלחם בכלי אטום. אפשר גם לשמור על השיש עד 5 ימים, אבל כדאי לשמור במקפיא.

למרות שניתן לקנות אותו מוכן
יש להקפיא אותו לאחר פתיחת האריזה. בדקתי אותו על מוצרי חלב (חלב להפעלת השמרים והחמאה במקום חמאה) ומצאתי שהוא משפר את מרקם הלחם. אם אתה רוצה שהלחם נטול הגלוטן הזה יהיה בעל מרקם זהה ללחם סנדוויץ', עליך להשתמש במים כדי להפעיל שמרים וחמאה במקום חמאה. הגלוטן גם עוזר ללחם לשמור על לחות, משפר את הטעם ויציבות האחסון.

בעוד המעבר הראשוני שלי מדיאטה עתירת גלוטן לתזונה נטולת גלוטן לחלוטין היה כואב (הוויתור על לחם
בירה ופסטה מקמח מלא היה… רגשי), חיפשתי מזונות ללא גלוטן באופן טבעי כמו קינואה, אורז, שעועית, קטניות. ותירס הוא עכשיו טבע שני בשבילי. בחנות הטבע המקומית שלי היה לחם סנדוויץ' מרובה דגנים של Glutinos אבל לא לחם לבן. המחיר לא גבוה ואין עלות נוחה באזור שלי, אז כנראה שלא אתרגל לקנות אחד כזה.

הלחם רך, מעוצב היטב ופרוסות בגודל טוב יחסית. בנוסף, ניתן להשתמש בפרוסות רחבות להכנת כריכים כבדים, כולל סמי ארוחת בוקר 10/10. אני סופר 12 פרוסות נדיבות לכל כיכר, כל אחת בגודל ובצורה של מה שזכור לי שהיה כריך.

הפרוסות של הלחם הלבן הזה ממש קטנות (חייבים לקבל 3 פרוסות לארוחת צהריים) והן מכילות סויה
מה שאומר שהן מהירות עבור המבוגרים שלי. אבל זה באמת חבל, כי הם כל כך נפוצים, וזה המותג האהוב עליה. מהלחם שלהם אפשר להכין כריכי גבינה בגריל או פרנץ' טוסט, ואפשר לאחסן אותו בטמפרטורת החדר מבלי להפוך לפריך, מה שמתאים מאוד לכריכים.

באתר שלהם יש מגוון רחב של מוצרי מאפה ומחירים סבירים
מה שהופך אותם לאחד ממותגי הלחם האהובים עלינו. לא רק שהם נטולי גלוטן, הם גם טבעוניים, עשויים מזרעי סופר עשירים ברכיבים תזונתיים כמו קינואה מונבטת, דוחן מונבט וזרעי צ'יה מונבטים. שימו לב שאם תזמינו מהאתר שלהם, אם תרכשו 3 מוצרים או יותר, תוכלו לקבל משלוח חינם.

ללחם הזרעים והדגנים שלו יש רשימת מרכיבים קצרה
כולל קמח ללא גלוטן, תערובת של דגנים מלאים וזרעים, כולל פשתן, זרעי צ'יה וזרעי דלעת. בנוסף, כמו כל מוצרי Three Bakers, Great Seed Whole Grain ו-7 Seed Bread שלה קיבלו אישור ללא גלוטן מארגון צד שלישי בשם Gluten Intolerance Group (GIG). הכריך הזה הוא גם מקור טוב לסיבים ואינו מכיל מוצרי חלב וסויה.

BFree Soft White Loaf פותר את בעיית הפרוסות הקטנות שפוקדת רבים, אם לא את רוב הלחמים נטולי הגלוטן ברשימה זו. במכולת שלי מבחר הלחם לוקח מעבר שלם.

חלק מהתחליפים האהובים עליי שאינם חלביים הם שקדים, קשיו או חלב קוקוס. אז זה קצת שונה מהמתכון המקורי שלי להכנת לחם, הוא משתמש בחלבונים במקום בביצים שלמות.

זה טעים כמו הכלאה בין לחם גבינה ברזילאי לבגט אמיתי
כל המשפחה שלנו אהבה את זה. לחם ההמפ הידד שלו הוא אחת מהלחמניות הטובות ביותר ללא גלוטן, שכן יש לו טעם אגוזי טעים והוא עשוי ממרכיבים באיכות גבוהה ומספר דגנים מלאים כולל דוחן, דורה, כוסמת, קינואה ואמרנט. בנוסף ללחמי סנדוויץ', החברה מציעה בייגל ולחמניות המבורגר ללא גלוטן, העשויות גם הן מרכיבים איכותיים וללא אלרגנים עיקריים. זמן בישול 34 דקות זמן בישול 30 דקות זמן כולל שעה 4 דקות מגיש 16 מנות קלוריות 114 קק"ל נכתב על ידי אודרי, אמא מכירה מרכיבים ללא גלוטן # 2 1/2 כוס קמח לכל מטרה ללא גלוטן אני אוהב קמח ללא גלוטן של פילסברי .

Similar Posts