בר-אל, פיתוח ייצור ושיווק מוצרים ללא גלוטן



 

התחברות לחברים



אילו מוצרים נוספים הייתם מעוניינים לראות תחת המותג "בר-אל"
[תוצאות]

מפת הגעה 
 
ע"י Google Maps




מתכון לכובאנה ללא גלוטן

באדיבותה של אורלי חן





מצרכים:
 
  • 1 וחצי כוסות מים פושרים
  • 2 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס שמן (150 גרם / 180 מ"ל)
  • 1 כפית מלח (10 גרם)
  • 3 כפות שמרים יבשים (30 גרם)
  • 4 כפיות סוכר (24 גרם)
  • 1  שקית "קמח בר אל" תערובת רב תכליתית (500 ג')




 
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את החומרים היבשים ומוסיפים את הרטובים ולאט לאט יוצרים בצק
  2. מכסים במגבת ומניחים להתפחה של כחצי שעה
  3. משמנים סיר ג'חנון/כובאנה (לא גדול) מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ומניחים בסיר
  4. מכסים המגבת ומניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה
  5. להכניס לתנור שחומם מראש ל-100 מעלות למשך הלילה.

ל.ד. בר-אל בע"מ  |  רח' צבי הנחל 15, ת.ד. 12137, פארק התעשייה עמק-חפר 38777  |  טל: 04-6224695, פקס: 04-6343071  |  דוא"ל: info@BarelLife.co.il  |
תקנון האתר  ללא גלוטן | צליאק | קידום אתרים