בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן
 
בייקפרילי
 
בר אל מוצרים ללא גלוטן
 
אשבל
בר אל בפייסבוק
 
בר אל בטוויטר
 
ערוץ היוטיוב של בר אל
פתיחת תפריט
 

בר-אל, מוצרי מזון ללא גלוטן

 

המותג בר-אל נולד בשנת 2005 לאחר שנתיים של פיתוח מוצרים ללא גלוטן במטרה לייצר ולשווק
מוצרי בריאות טעימים, ללא גלוטן, לחולי צליאק וכלל האוכלוסייה.
לאור מצב שוק המוצרים ללא גלוטן, זיהתה החברה צורך במוצרים נטולי גלוטן טעימים ועסיסיים השומרים על טריות לאורך זמן.

 

חזון החברה

 

להיות חברה מובילה בפיתוח וייצור מוצרי בריאות לקהל הרחב ולאוכלוסייה בעלת רגישויות למוצרי מזון

זיהוי צריכהם ודרישותיהם של הלקוחות ובחינת שביעות רצונם על מנת להתאים את החברה לסביבה בה היא פועלת

שיפור מתמיד של תהליכי פיתוח וייצור, תוך שימת דגש על שיפור מוצרים וייעול תהליכים כדי לשמור על מובילות בענף

עידוד פיתוח מוצרים חדשניים ופורצי דרך בתחומי איכות, טעם, חומרי גלם וטכנולוגיה

שמירה על ערכים והתנהגות הולמת בין החברה וסביבתה כמו גם בין ההנהלה ועובדי החברה

 

 

יתרון תחרותי

היתרון התחרותי המרכזי של מוצרי בר-אל הוא היותו מוצר עסיסי הנשמר טרי לאורך זמן.

על אף שעיקר מוצרי ה- מאפיה ללא גלוטן משווקים ונמכרים קפואים, לאחר הפשרה, נשמרים המוצרים טריים למשך למעלה מיומיים ללא קירור או הקפאה. בקירור נשמר המוצר טרי למעלה משבוע.

 

האסטרטגיה העסקית שליוותה את תהליך פיתוח מוצרי מאפיה ללא גלוטן של החברה הייתה ונשארה פשוטה: "אנו מעוניינים לייצר מאפה, שאבא לילדה בכיתה ב’ יוכל להכין כריך טעים בבוקר שישמור על טריות ועסיסיות גם אחה"צ לאחר יום שלם בילקוט".

מוצרי בר-אל

 

מגוון המוצרים:

נכון להיום, מייצרת החברה מוצרים ללא גלוטן בשתי משפחות.

האחת – מוצרי מאפה אפויים ומוכנים לאכילה הכוללים לחמים, לחמניות, פיתות, ג'בטות, תחתיות לפיצה, עוגות ועוגיות (חלקם ללא תוספת סוכר).

השנייה – תערובות להכנת מוצרי מאפה ללא גלוטן בבית כגון תערובות להכנת לחם, עוגות, פנקייק, עוגיות ועוד. המתכונים נוחים לשימוש וקלים להכנה.

היתרון של משפחת מוצרי ה- מאפיה ללא גלוטן, היא היכולת לאכול מוצר טרי שנאפה במקום להבדיל מהמאפים המוכנים שניתן להשיג בחנויות (ברובם קפוא).

 

 

איכות

איכות

בשנת 2009 קיבלה החברה את תקן ניהול האיכות ISO 9001:2008 ותקן בטיחות המזון HACCP ע"י מכון התקנים הישראלי.

כך הפכה החברה רשמית ליצרנית מוצרים נקיים ואיכותיים והחשוב מכל - ללא גלוטן. בנוסף, קיבלה החברה תקן GMP שאושר ע"י משרד הבריאות (תנאי ייצור נאותים). פריצת הדרך הטכנולוגית המשמעותית של מוצרי בר-אל הגיעה בעיקר בזכות התמחות באפייה המשלבת שימושים מגוונים בקמחים שונים אשר תרמו רבות לתהליך הייצור, לעסיסיות, לטעם, למרקם ולערכים התזונתיים של המוצרים.

בהמשך למיזוג בר-אל עם חברת אשבל, פועל היום מתקן הייצור בנוסף גם תחת תקן האיכות .ISO22000

 

// לצפיה בכל ההתקנים לחץ כאן

אשבל מזון פונקציונאלי בע"מ    |    קיבוץ מענית 3785500     |     טל: 04-6375110 , פקס: 04-6376367     |    דוא"ל: info@eshbal.biz      |     waze

הפעל נגישות

בניית אתרים